top of page

Bruket kaffebar får utnämningen Mästerklass av White Guide

Året 2022 inleder starkt när Bruket kaffebar får ta emot utmärkelsen Mästerklass av White Guide med motiveringen ”avancerat miljötänk och kreativt bakhantverk”.

Det känns väldigt roligt att vårt hårda arbete syns i bedömningen, att vi är bland de 22 främsta caféerna i hela Sverige som når upp till den här klassificeringen. Det är helt otroligt! säger William Styrlander.


Vi startade Bruket kaffebar för att det inte fanns något ställe som vi ville fika på. Vi saknade ett avslappnat ställe med hög klass på bakverk, kaffe och bemötande, så i maj 2019 öppnade Bruket kaffebar på Bruksgatan i Helsingborg.


Vi har alltid haft höga ambitioner gällande gästernas upplevelse. Vi är måna om att vår service ska vara av samma klass som det vi serverar, och det bekräftas ju av detta fina omdöme säger Hanna Bergström.


För att uppnå mästarklass krävs ”En mycket intressant och väl genomförd prestation både vad gäller dryck, bakverk och service. Tillsammans med miljö och stämning ska cafégästen erbjudas en caféupplevelse som är i nivå med de bästa caféerna i Sverige.”


Det är också väldigt roligt att White Guide lyfter fram vårt tydliga miljöengagemang, vi behöver bli fler kaféer och restauranger som väljer svenska råvaror, säsongsbaserad och som jobbar aktivt med hållbarhet./William Styrlander & Hanna Bergström med personal


Vill du få mer information?


Skriv till oss! Skriv till hej@bruketkaffebar.se.


97 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
bottom of page