top of page
Kurs i surdegsbakning
Vill du lära dig baka surdegsbröd eller fördjupa dina kunskaper?

Välkommen på surdegskurs hos oss i bageriet. Våra bagare ser fram emot att få lära dig om kulturspannmål, val av mjöl, hur du bäst tar hand om din surdeg, och bakar vackra och goda surdegsbröd hemma. Vi delar med oss av våra tips och tricks och ni får ställa alla era bakningsfrågor. 

 

Under en eftermiddag och kväll kommer du får sätta degar, lära dig forma och knåda bröd och slutligen snitta och baka i våra stenugnar. Kvällen avslutas med att vi bakar surdegspizza och äter tillsammans! Varmt välkomna på en spännande dag!

 

Du får med dig;

  • Massa kunskap för att baka bättre bröd. 

  • minst 3 bröd

  • Fika och pizza.

  • Ett kompendium med recept och trix om jag hunnit ihop det.

  • obakade bröd, om så önskas.

Vid färre än 3 anmälda kan kursen ställas in och flyttas fram. Då får ni möjlighet att boka ett annat tillfälle.

Messenger_creation_f7a494d0-4e53-49a4-ab13-fe04cbaf4e70.jpeg

Alexa Young, CA

“Testimonials provide a sense of what it's like to work with you or use your products. Change the text and add your own."

Morgan James, NY

"A great testimonial can boost your brand’s image. Click to edit and add your own."

Lisa Driver, MI

“Have customers review you and share what they had to say. Click to edit and add their testimonial.”

Surdegsbakning

Surdeg har en lång historia som går tillbaka tusentals år. Genom tiderna har människor i olika länder använt fermenterad deg för att baka bröd, vilket inte bara gav saftigare och mer aromatiskt bröd, utan också ett som håller längre. Från rågsurdegar i Norden till det franska levain-brödet, har tekniker varierat. Surdegens hälsofördelar är flera – den hjälper kroppen att bättre ta upp mineraler och håller blodsockret stabilare. En bonus? Surdeg gör brödet riktigt smakrikt och hållbart!

Läs mer här: Brödinstitutet.

bottom of page