top of page

Bröllopstårtor

Vi uppfyller dina bröllopstårtsdrömmar!

 

Vi älskar att göra växtbaserade/veganska bröllopstårtor och kan ordna det mesta helt efter era önskemål. På den här sidan hittar ni exempel på bröllopstårtor som vi gjort, och fler bilder finns i vårt Instagramflöde. Vi strävar alltid efter att skapa en tårta som ska passa just precis er och anpassar alltid tårtan efter era önskemål. 

 

Det brukar bli allra bäst om ni bokar en konsultation tillsammans med vår konditor så att smakerna och konsistensen stämmer efter ert tycke och smak.

En konsultation kostar 500 kr, då ingår en timmes konsultation samt provsmak av förutbestämda smaker/kombinationer. Innan mötet har vi bestämt några smaker ni är intresserade av. En första kontakt tas enklast via formuläret nedan, du kan även maila hanna@bruketkaffebar.se

Om ni vill servera tårtan på en tårtställning finns det att låna för 390 kr och returneras till oss dagarna efter bröllopet.

Leverans:
Vi levererar gärna tårtan och ser till att den är i toppskick vid ankomst, vi kan leverera till hela södra Sverige, vi tar ut en kostnad på ca 500 kr/tim för utkörning.

Pris Bröllopstårta: ca 95:-/bit

Vi ser fram emot din förfrågan!

Skriv din förfrågan till oss nedan;

Skriv din bröllopsförfrågan här:

Tack för din förfrågan, vi hör av oss så snart vi kan. Om du inte får svar inom 48 timmar kan du höra av dig igen.

Bröllopstårtans uppkomst

Det är först under 1900-talet som dagens bröllopstårtor gör sitt intåg, och bröllopstårtan som vi tänker oss den har sina rötter i både England och USA. De mest magnifika skapelserna hämtar inspiration från den amerikanska stilen, kännetecknade av många lager och höga tårtor som står på konstnärliga stativ, generöst draperade i krämig glasyr. Oftast tar vi inspiration av kungliga bröllop där duktiga konditorer gör nya kreationer av bröllopstårtan.

Vi skriver ny historia, där skapelen av veganska bröllopstårtor blir allt populärare så att alla i sällskapet ska kunna äta utan att ha en specialvariant till några i sällskapet. 

bottom of page