top of page

Vegansk fika, lunch och frukost i Helsingborg!

Varmt välkommen till Bruket, där du kan känna dig som hemma i vår mysiga miljö. Vi är Helsingborgs vardagsrum. Är du på genomresa i Helsingborg är Bruket ett perfekt stopp. Vi ligger mitt i stan två kvarter från centralstationen.


Vill du äta vegansk frukost?

Då har du kommit rätt. Vi har flera veganska frukosträtter att välja på. Vi varierar meny efter säsong som du hittar här. Vi har frukost hela dagen ifall du vill äta frukost en sen eftermiddag eller varför inte frukost till lunch?

Vill du äta vegansk lunch?

Vi har även flera olika veganska luncher att erbjuda. Innehållet varierar efter säsong och ibland byter vi även ut rätterna. Vi varierar mellan att ha en hummusskål, havreotto, en varm soppa (ibland kall) och salladsskål. För att se vad som är aktuellt just nu, kika på vår meny här.


Letar du efter en vegansk fika?

Perfekt, du har kommit helt rätt. Vi är väldigt stolta över att vi blev utnämnda till mästerklass café enligt White guide 2022. Alla våra bakverk är fria från mjölk, ägg och smör. Vi vill att så många som möjligt ska kunna äta hos oss. Vi har ingen fikameny, utbudet varierar efter humör, välkommen in till Bruket! Vi har dessutom alltid något som är fritt från gluten och fritt från socker.

 

Allt på vår meny är inte veganskt men mycket är det.


536 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page