top of page

Finalist till årets café 2023 i Helsingborg

Vi är otroligt glada och stolta över att meddela er att Bruket Kaffebar har blivit utnämnda som finalist till årets café 2023! Det är med er fantastiska support och lojalitet som vi har nått denna framgång, och vi vill uttrycka vårt uppriktiga tack för ert ständiga stöd.


Denna utmärkelse är ett erkännande av vårt hårda arbete och engagemang för hållbarhet, fika och att göra vardagen lite bättre varje dag gör skillnad. Vi strävar alltid efter att erbjuda er en unik och minnesvärd kaffeupplevelse, samtidigt som vi tar ansvar för vår miljö och samhället vi verkar i.

Hållbarhet har varit en central del av vår verksamhet, och vi är fast beslutna att fortsätta att minska vår miljöpåverkan genom att använda ekologiska och rättvisemärkta ingredienser, minska avfall och främja återvinning. Vi vill vara en plats där ni kan njuta av er kaffe utan att behöva kompromissa på era värderingar.


Vårt fokus på kundservice och er upplevelse hos oss är av största vikt. Vi strävar alltid efter att skapa en varm och välkomnande atmosfär där ni kan koppla av, arbeta eller umgås med era nära och kära. Er feedback och önskemål är värdefulla för oss, och vi lyssnar alltid för att kunna förbättra oss och erbjuda er det bästa möjliga.


Att vara en finalist till årets café 2023 är ännu ett gott betyg för oss, och vi vill dela detta glädjande ögonblick med er, våra fantastiska gäster. Utan er hade detta inte varit möjligt. Vi kommer att fortsätta att sträva efter att överträffa era förväntningar och ge er en enastående caféupplevelse varje gång ni besöker oss.

Tack för att ni är en del av vår resa, och vi ser fram emot att få fortsätta att vara ert vardagsrum i Helsingborg. Tillsammans kan vi fortsätta att göra världen lite bättre, en kopp kaffe i taget.


53 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Commentaires


bottom of page